Dag 30 Van Arzúa naar O Pedrouzo


Wat heb ik heerlijk geslapen, ik had de kamer voor mij alleen. Het wordt steeds beter! De andere pelgrims namen allen een tweepersoonskamer.
Ik was op tijd wakker en begon 7.20 met lopen. Althans ik trok net de deur achter me dicht toen ontdekte ik dat ik 2 verschillende stokken had. Dus ik moest aanbellen.. gelukkig hoordeeen andere pelgrim me en deed de deur voor me open. Nou toen kon ik echt op pad. 

Ik heb heel rustig gelopen en veel foto’s gemaakt. Een beetje met het gevoel van nu kan het nog.

Om 13 uur was ik al in het dorp waar ik zou overnachten. Ik had het idee dT ik zo door kon  lopen naar Santiago maar we gaan morgen samen met de groep slapen in Monte de Gozo en ook gezamenlijk naar Santiago op vrijdag.

In de albergue zie ik weer mensen die ik eerder heb gezien. Het valt me op dat het weer overwegend Duitsers zijn. Komt zeker door HaPe Kerkeling dat de Camino zo populair is in Duitsland.

De hospitalero heeft voor me uitgezocht dat zondag de bus om12 uur uit Santiago rechtstreeks naar Porto airport gaat. Dan ben ik erg vroeg voor mijn vlucht maar liever dan te laat. Het gekke is ik heb een e – ticket van Transavia maar er staat op: print deze uit en houdt hem bij de hand. Iemand een idee? Moet je een e-ticket evengoed nog printen?

Gisteravond gezellig gegeten met de twee Nederlandse dames Marielle en Marjon uit Dordrecht en Den Haag. Zij lopen elk jaar een stuk van de Camino en doen nu het laatste stuk.

Vandaag heb ik niet zo heel veel lightpackers gezien. Wat zijn er trouwens veel kleine boerderijen in Galicië. Veel koeien gezien hier.

image

Advertenties

3 gedachten over “Dag 30 Van Arzúa naar O Pedrouzo

  1. Goh, echt nog maar éven doorzetten! Maar met een mooi vooruitzicht: nog even en dan weer lekker in je eigen bedje, joepie!! Heerlijk weer bij je man en kinderen!
    Succes de laate km’s hoor. Gr. Alice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s